Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata coroborate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ofertepantofi.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Ce date colectam?

Colectam urmatoarele tipuri de date personale: (a) informatii despre sesiunea de vizitare a siteului, despre vizitele dumneavoastra si modulul de folosire a acestui website, cum ar fi IP-ul dumneavoastra, localizarea geografica, tipul de browser folosit, durata vizitei si numarul de pagini vizitate; (b) informatii pe care ni le oferiti dumneavoastra pentru abonarea la newsletter-ul Site-ului, si anume adresa de e-mail.

Scopurile colectarii datelor sunt:

(a) administrarea siteului web; (b) imbunatatirea experientei dumneavoastra de browsing prin personalizarea siteului; (c) a permite utilizarea serviciilor disponibile pe site; (d) a va trimite comunicari de uz general (non-marketing); (e) sa reactionam la intrebari si plangeri ale dumneavoastra sau despre dumneavoastra, in legatura cu siteul web. Vom utiliza datele cu caracter personal numai in scopul pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam pentru alte motive si scopuri, iar acele motive si scopuri sunt compatibile cu scopul original. In cazul in care trebuie sa utilizam datele cu caracter personal intr-un alt scop, vom notifica persoana vizata si vom explica baza legala care ne permite sa facem acest lucru.