UTILIZAREA SITE-ULUI / ACCEPTAREA CONDITIILOR

Accesarea, vizitarea sau folosirea site-ului inpriza.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea lor.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continutul al website-ului este proprietatea Detinatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al Detinatorului a oricaror elemente regasite in site, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta prin e-mail, accesand sectiunea contact a site-ului.

DESCRIEREA SERVICIILOR

inpriza.ro pune la dispozitie informatiile cuprinse in cadrul website-ului strict in scop informativ general si nu garanteaza exactitatea lor. Informatiile sunt puse la dispozitia dvs. in mod gratuit si nu presupune o contraprestatie din partea dvs. Inpriza.ro nu face vânzări directe, sunt prezentate produsele vândute de partenerii noştri şi sunt oferite link-uri către magazinele acestora prin intermediul unor programe de afiliere.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

inpriza.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web. inpriza.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata coroborate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, inpriza.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Ce date colectam?

Colectam urmatoarele tipuri de date personale:

(a) informatii despre calculatorul dumneavoastra si despre vizitele dumneavoastra si modulul de folosire a acestui website, cum ar fi IP-ul dumneavoastra, localizarea geografica, tipul de browser folosit, durata vizitei si numarul de pagini vizitate;

(b) informatii pe care ni le oferiti dumneavoastra pentru abonarea la newsletter-ul Site-ului, si anume adresa de e-mail.

Scopurile colectarii datelor sunt:

(a) administrarea siteului web;

(b) imbunatatirea experientei dumneavoastra de browsing prin personalizarea siteului;

(c) a permite utilizarea serviciilor disponibile pe site;

(d) a va trimite comunicari de uz general (non-marketing);

(e) sa reactionam la intrebari si plangeri ale dumneavoastra sau despre dumneavoastra, in legatura cu siteul web.

Vom utiliza datele cu caracter personal numai in scopul pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam pentru alte motive si scopuri, iar acele motive si scopuri sunt compatibile cu scopul original.

In cazul in care trebuie sa utilizam datele cu caracter personal intr-un alt scop, vom notifica persoana vizata si vom explica baza legala care ne permite sa facem acest lucru.

LEGEA APLICABILA. LITIGII

Legea aplicabila este legea romana. Pentru orice conflict aparut intre Detinatorul siteului si Utilizatorii website-ului se va incera o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil intr-un termen de 30 zile, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul Detinatorului website-ului

Daca o persoana vizata considera ca nu ne-am indeplinit vreuna dintre obligatiile stabilite de lege cu privire la datele cu caracter personal aceasta are dreptul sa depuna o plangere in acest sens la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP(www.dataprotection.ro, anspdcp@dataprotection.ro). Cu toate acestea, am aprecia sa ne fie acordata sansa de a rezolva preocuparile dumneavoastra inainte de a va adresa autoritatilor competente, prin urmare va rugam sa ne contactati pe noi in prima instanta.

DISPOZITII FINALE

inpriza.ro isi rezerva dreptul de a-si modifica politica si conditiile de utilizare a website-ului fara o notificare prealabila.